Vyhledávání


Oficiální stránky o Battle.Net:
Starcraft 2 Battle.Net

Battle.net preview

11.02.2010 12:21

Nový Battle.net bude vyžadován nejen při hraní on-line, ale i pro hraní sólo a kampaní. veškeré vaše úspěchy uvidí vaši přátelé. Budete si moct uložit rozehranou hru v kampani na Battle.net a pokračovat třeba i po reinstralaci PC znova tam kde jste zkončili, zejména výhodné je to když hrajete na různých PC vždy když se přihlásíte do svého profilu na Battle.net můžete pokračovat v rozehrané misi! Je vidět že motivovat hráče k zakoupení originálu jde i jinak než nepříjemným omezováním pomocí všelijakých DMR ochran... Já doufám že kromě vyžadované aktivace přes Battle.net žádná "ochrana" již ve StarCraft 2 nebude.

 

Popis funkcí:


Jeden z největších vylepšení, které nové služby Battle.net přináší StarCraft II je chytřejší a přesnější dohazování. Zatímco starší Battle.net služba měla dobré dohazování, standardní praxe pro nové hráče je obvykle série porážek odzdrcujících veteránů na Battle.net, dokud si nenaučí dovednosti nezbytné uspěchu na Battle.net s konkurencí.

Nový Battle.net dohazování bude měřit dovednosti hráče přesněji než kdykoliv předtím, takže on-line hry zpřístupní širšímu publiku. A co víc, uvádí všechny-nové Battle.net ligy a žebříky systému pro služby. Po několikátém použití auto-dohazování systém, bude automaticky dohazovat do ligy a divize, která nejlépe vyhovuje vaši úroveňi a dovednosti. Cílem je podporovat místní konkurenci tím, že se najde 100 hráčů stejné dovednosti, vůči níž budete hodnoceni. To umožní, aby online hraní bylo mnohem příjemnější a dá každému reálnou šanci vyhrát.

Mimo pořadí zápasů, bude v novém Battle.net navíc mnohem snazší konkurovat tím, že nabídne řadu dalších herních módů. Jako Practice League, Co-op Versus AI (players versus the computer), Challenges, a další...

A zde už jsou screenshoty jak bude vypadat:

Diskusní téma: Battle.net preview

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.